turtle-wax-hybrid-solutions

Nieuw: Turtle Wax Hybrid Solutions

In 2020 introduceert Turtle Wax een nieuwe productlijn: Turtle Wax Hybrid Solutions. In deze blog vertellen we je alles over deze gloednieuwe producten!

Turtle Wax Hybrid Solutions: een nieuwe generatie Ceramic Coatings

Tot op heden waren keramische coatings alleen verkrijgbaar voor professionals. Maar Turtle Wax brengt keramische bescherming nu ook naar jouw voordeur. De Turtle Wax Hybrid Solutions lijn is ontworpen door – en voor – de meest veeleisende detailers. Met slimme oplossingen kun jij nu ook thuis je eigen auto voorzien van tot wel zes maanden houdbare keramische bescherming. Deze professionele reeks van producten is vriendelijk in gebruik én voor je portemonnee. Het zelf kunnen aanbrengen van een professionele keramische coating op je auto maakt iedere autoliefhebber natuurlijk enthousiast, maar wat heeft de Turtle Wax Hybrid Solutions lijn ons te bieden?

  • Ceramic Wet Wax
  • Ceramic 3 in 1 Detailer Spray
  • Ceramic Polish & Wax
  • Ceramic Spray Coating
  • Ceramic Wash & Wax

Ceramic Wet Wax

De Ceramic Wet Wax geeft je auto in slechts één stap glans en bescherming. Tegelijkertijd versnelt hij het droogproces van de auto en voorkomt watervlekken. Ideaal aan dit product is dat je hem op een natte auto kunt aanbrengen. Nadat je auto goed afgespoeld en schoon is, spray je de Ceramic Wet Wax op een nog natte auto. Daarna poets je de oppervlakte droog met een droge microvezeldoek voor optimale glans.

Ceramic 3 in 1 Detailer Spray

Deze keramische 3 in 1 spray bevat hydro-glide gladde waterloze waspolymeren voor krasvrije reiniging en bescherming op alle oppervlakken. Met andere woorden: een veelzijdig product dat je auto laat glimmen als nieuw. De superhydrofobe barrière stoot stof en vuil af zodat je auto langer schoon blijft. Ceramic 3 in 1 Detailer Spray is te gebruiken op op alle niet-poreuze buitenoppervlakken, inclusief glas.

Ceramic Polish & Wax

Bespaar tijd met het unieke verfcorrectiesysteem van Ceramic Polish & Wax. Met dit product ben je slechts één stap verwijderd van het reinigen en verwijderen van verf imperfecties. Je kunt dit product gebruiken met de hand of met de machine.

Ceramic Spray Coating

De Ceramic Spray Coating is een keramische sproeicoating die eenvoudig is aan te brengen en langdurige bescherming biedt. Hoe het werkt? Spray de keramische coating op een schoon en droog voertuig. Poets het oppervlak vervolgens met een applicatie pad of microvezeldoek. Voor een echt hoogglans effect poets je flink door met de microvezeldoek.

Wij zijn alvast erg enthousiast over deze nieuwe collectie. Het maakt het aanbrengen van een keramische coating nu ook mogelijk bij jou thuis voor de deur. Welke Hybrid Solution komt er bij jou op je verlanglijstje? Je vindt alle Hybrid Solutions bij Carwaxpro hier. Meer weten over de producten van Turtle Wax? Dit is de officiële Turtle Wax site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *