vergeten-plekken-in-de-auto

Deze plekken in de auto vergeet jij schoon te maken

Voor veel mensen is de auto behalve een vervoermiddel ook een kleine leefruimte op wielen. En iedere ruimte waarin geleefd wordt, laat je sporen na. Zelfs als je niet in de auto eet maak je hem nog vies. Want elke keer als je de auto instapt, neem je bacteriën van buiten mee naar binnen. Daarbij ben je ook maar gewoon een mens, je hoest een keer, bent nat geregend of er zat nog aarde onder je schoenen. Kortom, de binnenkant van je auto wordt altijd viezer dan je denkt. Veel mensen halen regelmatig een stofzuiger door hun auto interieur. Dat is een goed begin, maar overweeg ook eens deze vergeten plekken in de auto mee te nemen tijdens de volgende schoonmaakbeurt…

Automatjes

De matjes in de auto zijn verzamelplekken van straatvuil. Tijdens je gebruikelijke schoonmaakbeurt klop je ze uit, stofzuigt ze misschien nog na en legt ze weer terug op hun plek. Ziet er weer keurig uit toch? Zeker, maar wat je niet ziet zijn alle bacteriën van onder je schoenen die zich verzameld hebben op jouw automatjes. Hoog tijd om deze een keer met échte schoonmaakmiddelen te behandelen. Zo zien ze er niet alleen schoon uit, maar zijn ze ook echt schoon! TURTLE WAX POWER OUT! CARPETS & MATS kan je helpen met deze taak. En als je toch bezig bent, vergeet dan ook die de ruimte onder de losse matten en pedalen.

Kofferbak

De meest voor de hand liggende plek om de vuilere spullen in te vervoeren, maar toch wordt de kofferbak vaak overgeslagen tijdens het schoonmaken van de auto. Zeker de moeite waard om deze ook eens flink te stofzuigen en te boenen. Ook voor de kofferbak kun je TURTLE WAX POWER OUT! CARPETS & MATS goed gebruiken. Met het borsteltje schrob je zo al het vuil weg. Let zeker in de winter ook op dat je ook onder de deksel van het reservewiel kijkt. Op die plek kan namelijk strooizout komen. Wanneer je dit niet tijdig weghaalt, kan het zorgen voor corrosie.

auto-kofferbak-schoonmaken

Dakbekleding

Wees eens eerlijk, heb je daar überhaupt wel eens schoongemaakt? Het plafond van je auto is meestal niet heel hoog. Je komt er maar al te vaak per ongeluk langs met een vieze hand, vettig haar of andere spullen die mysterieuze vlekken op het dak veroorzaken. Naast de zichtbare vlekken op de hemelbekleding is er nog een andere belangrijke reden om daar schoon te maken: geur. Het stoffen plafond van je auto is een broedplaats van geurtjes en ondanks goede geurbehandelingen, zoals TURTLE WAX ODOR-X WHOLE CAR BLAST, ontkom je er niet aan deze af en toe goed te reinigen en bacterievrij te maken.

Bekerhouders

De bekerhouders hoeven we eigenlijk weinig woorden aan vuil te maken. Iedereen weet het, iedereen ziet het, maar die bekerhouders slaan we allemaal weleens over met schoonmaken. Het is ook irritant om plakkerige frisdrank uit moeilijke hoekjes te halen. Ons advies is om de bekerhouders flink in te sprayen met TURTLE WAX INTERIEUR REINIGER, even in laten trekken en dan afnemen met een microvezeldoek. De TURTLE WAX INTERIEUR REINIGER weekt het vuil los en microvezel heeft de eigenschap vuil aan te trekken. Het is makkelijker dan je denkt!

bekerhouder-auto-schoonmaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *