Turtle wax package deals

Welkom op onze kortingspagina!

Je auto goedkoop wassen? Dat kan nu met ons kortingsaanbod.

Verder lezen

Zo zijn de kortingen handig als je:

  • Je eigen auto gaat wassen en goede shampoo of accessoires zoekt.
  • Je zelf krasjes of oneffenheden gaat verwijderen uit je lak en een goede krasverwijderaar zoekt.
  • Je lak niet meer vindt schitteren en doft oogt, dus hiervoor een specifieke wax zoekt om je auto weer te laten stralen.
  • Je stoffige interieur en de vlekken in je stoel beu bent en dus op zoek bent naar een goede interieurreiniger.
  • Je vieze vingers op de ruit hebt of een beslagen voorruit wat zeer gevaarlijk kan zijn, dus snel opzoek bent naar een goede glasreiniger.
  • Je velgen zijn vervuilt met remstof of ander vuil, waardoor je opzoek bent naar een goede velgenreiniger.

 

Alle package-deals zijn ook nog eens opgesomd. Onze package-deals zijn samengesteld door onze Turtle Wax professionals. Onze professionals hebben ervaring met elk product in de praktijk en zij hebben als doel om de essentiële producten per categorie te combineren met een hoge korting. Zo zijn er diverse kortingsbundels, zo is er bijvoorbeeld het voordeelpakket voor glasreiniging, lakherstel, autowax, velgen reiniging en voor interieur reiniging.

Neem gerust de tijd om alles even door te lezen. Mocht je toch vragen hebben voel je dan niet bezwaard gebruik te maken van onze klantenservice. Daarnaast delen de professionals alleen hun beste ervaring met onze bezoekers en wanneer je in twijfel zit over producten bieden zij de oplossing. Onze telefonisten en de medewerkers van de livechat staan 24/7 voor je klaar!