bandenzwart auto kopen

Bandenzwart maakt je autobanden weer zwart en glanzend

Bandenzwart biedt de banden weer een nieuw leven vol glans en zorgt daarnaast voor een langere levensduur. Autobanden brengen je van A naar B en worden na een paar ritjes al vuil. Je herkent je eigen autoband snel niet meer terug onder al die modder, remstof, olie en ander vuil. Daarnaast slijten ze en drogen ze uit met alle gevolgen van dien. Wij als Carwaxpro hebben de Turtle Wax Wet ‘N Black als de oplossing voor doffe en vuile autobanden.

De autobanden schoonmaken met bandenzwart

Of je nu auto, vrachtwagen, bus, motor of scooter rijdt, banden zijn erg belangrijk. Ze zorgen ervoor dat je grip hebt op de weg. Het is daarom ook erg belangrijk om de banden te onderhouden, omdat de autobanden een belangrijk onderdeel van de auto zijn, hebben wij ook voor dit auto onderdeel de beste bescherming. Turtle Wax Wet ‘N Black beschermt je autobanden tegen uitdroging. Het rubber van je banden droogt op den duur uit. Hierdoor verliezen de autobanden elasticiteit en komen er scheurtjes in. Er zit een middel in de wax dat de uitdroging vertraagt. Ook biedt de professionele bandenzwart een beschermende laag tegen UV-straling. Door de autobanden tegen deze twee factoren te beschermen haal je het ultieme uit je autoband en gaan je banden zo lang mogelijk mee.

Bandenzwart beschermt en maakt autobanden glanzend

Na veel rijden neemt het rubber van de autoband af het en krijgt het een lichtgrijze kleur kleur. Door deze krachteloze kleur zijn de autobanden en velgen niet meer het middelpunt, maar een lelijk onderdeel van de auto. De autobanden worden meestal tijdens het schoonmaken van de auto alleen afgespoeld. Hiermee glimt de band tijdelijk weer een beetje, maar met de bandenzwart van Turtle Wax kan veel meer uit je autoband halen.. De autoband krijgt wax dat speciaal voor banden is ontwikkeld. Dit gaat verder dan  een normale autoshampoo of auto wax. De Turtle Wax Wet ‘N Black is de oplossing voor dof geraakte autobanden. Ook uitgedroogd plastic wat zijn glans mist kan zijn glans weer terugkrijgen met Turtle Was Wet ‘n Black. Hoe glanzend je de autobanden wilt hebben kan je zelf bepalen, hoe meer De Turtle Wax Wet ‘N Black je op de autobanden spuit hoe glanzender de autobanden worden. Voor een matzwarte uitstraling gebruik je dan ook relatief weinig van het product.

Hoelang blijft de spray zitten?

Hoe lang de Turtle Wax Wet ‘N Black blijft zitten op de autobanden hangt af van meerdere factoren. Zo speelt onder andere het weer een grote rol. Als het droog weer is kan je heel lang doen met de autobanden wax en als het regent of sneeuwt worden je banden sneller vies. Ook het type wegdek is een belangrijke factor. Een en goed wegdek met asfalt is vanzelfsprekend beter voor je autobanden dan een hobbelige zandweg, al heb je deze factoren vaak zelf niet in de hand. Wat je wel zelf kan doen om de autobanden schoon te houden is proberen om minder vaak hard te  remmen. Hiermee verklein je de vuiligheid door remstof op je banden.

Wil jij de beste bandenzwart kopen? Bekijk dan onze Turtle Wax Wet ‘N Black. 

Meer weten over schone velgen en banden?

Wij hebben ook een blog over velgenreinigers en hoe je je velgen reinigt in 6 stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *