De Turtle Wax Color Magic lijn

Turtle Wax Color Magic is een populaire lijn binnen de Turtle Wax producten. Het is een product die zich richt op de populairste autokleuren en deze optimaal terug naar voren laten komen. Hoe je je autolak optimaal kan laten stralen met de Turtle Wax Color Magic lijn? Lees het in dit blogbericht.

Wat is Turtle Wax Color Magic?

Turtle Wax Color Magic is een vloeibare polijst en wax die de kleur van je auto optimaal naar voren haalt. Het zorgt er dankzij deze wax en polijst voor dat je autolak gaat glanzen en daarnaast langdurig beschermd is. Verder zorgt Turtle Wax Color Magic ervoor dat lichte autokrassen worden gevuld wat de kleur van de auto ten goede komt. Wil je de kleur van je auto herstellen of verbeteren? Dan is Turtle Wax Color Magic een aanrader. Zie in de video hieronder hoe het product in zijn werking gaat.

Je kunt het product gebruiken om bepaalde doffe plekken in je autolak te herstellen, of om de hele auto een goede beurt te geven. Wat je doel ook is. Als je een auto hebt waar een Color Magic product voor is, raden wij aan om Color Magic zelf eens te ervaren!

Turtle Wax Color Magic kleuren

Turtle Wax Color Magic is beschikbaar voor de populairste autokleuren. We hebben deze kleuren voor je opgesomd en er een link aan gekoppeld van het product in onze Turtle Wax Webshop:

turtle wax color magic white

De Turtle Wax Color Magic producten maken de kleur van je autolak mooier dan reguliere producten. De autowax maakt de producten schoon, glanzend en herstelt de kleur door lichte krasjes in je autolak op te vullen. Vervolgens beschermd het product ook de lak van je auto. Geef om de kleur van je autolak. Laat hem mooier shinen dan ooit tevoren en probeer eens een Color Magic autowax.

Turtle Wax Black Box

Heb je een zwarte auto? Dan is de Turtle Wax Black Box wellicht iets voor jou. Dit is een unieke collectie topproducten om het maximale uit de zwarte lak van je auto te halen.

Hoe je Turtle Wax Color Magic gebruikt

Zo gebruik je de Color Magic producten;

  1. Was je auto goed met een goede Turtle Wax autoshampoo en maak hem droog. Gebruik hiervoor eventueel  premium autowas producten van Turtle Wax die we aanbieden.
  2. Schud de fles goed en test op een minder opvallende plek of de kleur overeenkomt met die van je auto.
  3. Breng de Color Magic met een schone microvezel doek of Applicator Pad aan op de auto middels draaiende bewegingen die elkaar overlappen. Doe dit paneel voor paneel.
  4. Herhaal stap twee en drie voor optimaal resultaat.
  5. Laat de Color Magic autowax één a twee minuten drogen en ga er vervolgens nog een laatste keer overheen met een schone doek.

Color Magic is voor de autolak

Als je deze stappen goed hebt uitgevoerd straalt je auto weer met zijn mooie kleuren. Hou er rekening mee dat dit product speciaal is ontwikkeld voor auto’s en dus niet geschikt is voor caravans, boten en dergelijke voertuigen. Bekijk al onze Turtle Wax Color Magic producten in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *