turtle wax all metal polish chroom auto herstellen

Turtle Wax All Metal Polish geeft auto chroom nieuw leven!

Turtle Wax komt met de beste All Metal Polish van 2021. Het polijstmiddelen herstelt metalen en chromen oppervlakken van de auto. Met het herstellen van deze oppervlakken hebben we het over het verwijderen van roest, oxidatie, krassen en dat de auto weer glimt als nooit tevoren. Nadat de All Metal Polish alle narigheid heeft verwijderd biedt hij een beschermende laag dat nieuwe oxidatie tegen gaat. Kort gezegd, All Metal Polish geeft auto chroom een nieuw leven. Hoe je dit product gebruikt en in combinatie met welke andere producten leggen we uit in dit blogbericht, zodat je straks weer met mooi glimmend metaal rondrijdt.

Turtle Wax All Metal Polish

De Turtle Wax All Metal Polish is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van narigheid op chromen oppervlakken van de auto. Denk hierbij aan de velgen, sierstrip, sierlijst en het logo van je auto. De All Metal Polish is veilig bij alle soorten metalen zoals chroom, billet, aluminium, messing, koper en roestvrijstaal. Het is een polijstmiddel die doet wat het belooft. Het product is speciaal ontwikkeld tegen roest, oxidatie, dofheid en krasjes. Geef de metalen van je auto weer een nieuwe glans en bestel de All Metal Polish bij ons. Hierbij geven we ook aan welke producten je bij de All Metal Polish goed kunt gebruiken.  Ontdek hoe eenvoudig je het chroom van je auto en andere metalen herstelt.

Hoe werkt Turtle Wax All Metal Polish?

De auto moet eerst goed schoongemaakt worden met autoshampoo. Het gebruik van een krachtige autoshampoo is hier ook zeker belangrijk. Als je alles van de auto hebt gehad moet je overgaan naar het drogen van de auto. Dit voorkomt opgedroogde druppels. Verder is het belangrijk dat de auto droog is voor het polijsten. Schud de flacon goed voor gebruik.

De All Metal Polish kun je het best aanbrengen met een Turtle Wax microvezeldoek. Verdeel de All Metal Polish over een microvezeldoek en je kunt rustig beginnen bij de desbetreffende plek. Als je dit product voor het eerst gebruikt is het handig om met een klein plekje te beginnen zodat je kunt zien wat het effect is en of je meer/minder moet gebruiken. Poets met behulp van lichte druk. Druk niet te hard en maak een draaiende beweging. Wanneer je klaar bent hoef je de auto niet na tee spoelen. Het laagje van de All Metal Polish biedt nu een beschermende laag dat nieuwe oxidatie tegen gaat.

Turtle Wax M.A.X. Power Autowas + Autoshampoo

Voor het gebruik van de Turtle Wax All Metal Polish moet de auto is schoongemaakt zijn met een krachtige autoshampoo. De Turtle Wax Max Power Out Shampoo is de krachtigste en meest veelzijdige shampoo op de markt. Met deze shampoo was je gemakkelijk hardnekkig vuil van de auto af.

Turtle Wax Microvezeldoeken

Dit doek moet je gebruiken bij de Turtle Wax All Metal Polish. Het is een zacht microvezeldoek die speciaal geschikt voor de auto. Het microvezel doek is streeploos en kraagloos. Met dit microvezeldoek is het dus geen probleem om rustig aan te drukken.

Ben je overtuigd dat All Metal Polish auto chroom een nieuw leven geeft dan kun je terecht bij voor de beste prijs en kwaliteit Carwaxpro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *