Velgenreiniger geeft je velgen meer glans

Bij Carwaxpro hebben wij een schoonmaakpakket van Turtle Wax samengesteld voor het beste resultaat van jouw velgen. In dit pakket bevinden zich de beste velgenreinigers producten van het moment. Deze velgenreinigers geven meer glans en verwijderen hardnekkig vuil. Wij gaan dit blogbericht richten op de velgenreiniger, omdat de velgen een van de meest opvallende onderdelen van de auto is. Het is belangrijk tijdens het schoonmaken van jouw auto dat je de velgen en de banden niet vergeet. Vieze velgen kunnen namelijk leiden tot schade aan je velgen.

Waarom de velgen reinigen?

Het komt weleens voor dat je de auto hebt gewassen en Geen zin hebt om ook nog de banden en velgen schoon te maken. Er wordt weleens gedacht dat alleen afspoelen met water voldoende is voor de wielen. Door alleen de wielen af te spoelen gaat vaak het hardnekkige vuil er niet af. Zo is remstof één van de boosdoeners. Dit ontstaat wanneer de remblokken zich vastzetten in de remschijven. Doordat de stof verbrandt, hechten kleine deeltjes zich aan de velgen, het is niet te voorkomen dat er deeltjes stof en remstof op de velgen blijven zitten, maar je kan het wel bestrijden met onze velgenreiniger. Wij hebben de beste velgenwax en velgenborstel om dit probleem te bestrijden en schade aan je velgen te voorkomen.

Welke velgenreiniger gebruiken wij?

De Turtle Wax Redline Wheel Cleaner is speciaal gemaakt voor de auto velgen. De velgen gaan alle verwachtingen voorbij. Het is de oplossing voor doffe en glansloze autovelgen. De Turtle Wax Redline Wheel Cleaner geeft oude auto velgen een tweede leven. Is de velgenwax voor elk materiaal geschikt? De velgen wax kan gebruikt worden bij alle lichtmetalen velgen, stalen velgen en plastic wieldoppen. De velgenreiniger verwijdert remstof, olie en ander vuil. Verder zorgt de velgenreiniger ervoor dat je in vijftien minuten snel en gemakkelijk schone en glanzende velgen hebt. De velg wax is zeer effectief en doet voor 90 procent van het werk voor je. Als je de auto wax hebt aangebracht kleurt hij al het vuil van de velg in de kleur rood, zo is goed te zien waar het vuil zich bevindt. Vervolgens ga je aan de slag met de velgenborstel.

Het beste resultaat met de velgenborstel

Voor het schoonmaken van de auto velgen hebben we een speciale Turtle Wax Velgenborstel. Vaak wordt er gebruik gemaakt van poetslappen, maar we weten uit ervaring dat het soms moeilijk is om overal bij te komen. Met de velgenborstel kan je makkelijk in ieder hoekje en gaatje van je velg. Door de ergonomische handgreep en de dubbele rij borstelharen in afgeronde U-vorm is de velgenborstel van Turtle Wax uiterst geschikt voor iedere auto velg. De borstel is van hoge kwaliteit en is uitgevoerd met harde kunststof haren zodat ook vet , remaanslag en ingebrand remstof makkelijk kunnen worden verwijderd. Voor elk wiel, velg en wieldop type is de Turtle Wax Velgenborstel geschikt. Voor het beste resultaat worden de Turtle Wax Redline Wheel Cleaner en de Turtle Wax VelgenBorstel samen gebruikt.

Ook je autobanden weer zwart en laten glimmen?

Wij hebben ook een blog over de Turtle Wax Wet ‘N Black dit product zorgt ervoor dat de autobanden glimmen. Dit product samen met de twee producten die we net besproken hebben vormen samen het pakket van Turtle Wax Clean Wheels Package.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *