Toont alle 27 resultaten

Uitverkocht

Zelf lakschade herstellen met krasverwijderaar

Swirls, krassen en krasjes in de lak van je auto zijn vervelend. Sterker nog de oneffenheden verminderen de waarde van je auto aanzienlijk.

Vervuiling in het lakwerk van je auto zoals ingebrand vogelpoep, boomhars, mos en luizenafscheiding in je lak zijn moeilijk zelf te verwijderen. Met doffe lak of dof lakwerk geeft al snel een onverzorgde en slecht onderhouden indruk. Gelukkig zijn er de poets en polijst producten van Turtle Wax, die lossen dit allemaal voor je op.

Zo is er de Scratch Remover (krasverwijderaar) om lichte krasjes gemakkelijk weg te poetsen. Om de doffe plekken die dan ontstaan weg te werken, is er Renew Polish, dit polijst middel laat je lak weer glimmen. Zo is de krasverwijderaar een universeel product, maar biedt Turtle Wax ook zeer specifieke lakherstellers. Neem de Turtle Wax Blackbox die speciaal ontwikkeld is voor zwarte lak. De Turtle wax color magic-lijn is er om lak te herstellen van diverse kleuren lak. Zo is er lakhersteller in diverse kleuren: zwart, wit, zilver, rood en groen.

Verder lezen

LAKWERK HERSTEL

Naast de lak kan je ook de koplampen herstellen, met onze restauratiekit worden doffe komplampen aangepakt. De koplamp zal na de behandeling weer volop stralen. Car Wax Pro heeft zowel krasverwijderaar, poets en polijst producten voor professioneel en consumenten gebruik. De krassen uit je autolak poetsen en polijsten kan je zelf en Turtle Wax helpt je er bij. Bij al onze wax, poetsen en auto producten staat een uitgebreide beschrijving en een video. Als je er dan nog niet uitkomt  kun je 24/7 onze Turtle Wax Hotline bellen voor advies. Zij zorgen ervoor dat je krassen permanent uit je lak verwijderd worden. Mocht de kras in je lak te diep zijn dan helpen de producten van Turtle Wax om de kras te maskeren en te verbergen. De meeste producten van Turtle Wax Consumenten zijn siliconen vrij. Sommigen producten zijn wel op siliconenbasis maar dat staat er duidelijk op. Krassen verwijderen kun je zelf! Met een beetje hulp van ons.

Op deze pagina staan de volgende artikelen:
* Welke krassen en krasjes je zelf kunt verwijderen.
* Wat voor Turtle Wax producten het beste krassen weghalen.
* Wat het verschil is tussen de kras maskeren en verwijderen.
* Machinaal of handmatig poetsen en of krassen verwijderen uit je lak?
* Wat te doen bij dof lakwerk.

Welke krassen en krasjes je zelf kunt verwijderen?
Er zijn veelal 4 soorten krassen in lakwerk van een auto:
– Krassen die je met weinig werk zelf gemakkelijk kan wegpoetsen met Turtle Wax
– Krassen die je met een uitgebreider Turtle Wax Krasverwijderings pakket kan weghalen
– Krassen die je zelfs met Turtle Wax niet meer uit je lakwerk krijgt.
– Krassen die krassen lijken, maar eigenlijk verf zijn van een geraakt object.

Wat voor Turtle Wax producten het beste krassen weghalen.
Beweeg met je nagel over de kras. Als je nagel er niet in blijft hangen dan komt het goed. Maak de kras een beetje nat en kijk of de kras verdwijnt. Als dat zo is komt het zeker goed met een krasverwijderaar van Turtle Wax.

Wat het verschil is tussen de kras maskeren en verwijderen.
Sommige krassen zijn er niet helemaal uit te poetsen en polijsten maar door een speedway op teflon basis te gebruiken kan de kras gemaskeerd worden. De teflon vult de oneffenheden in het lakwerk van je auto op en daardoor is deze minder zichtbaar. Er was op internet ook een fake news rage met krasverwijdering met WD40 en vuur. Dit werkt niet langdurig en is gevaarlijk! WD40 is in de basis net als visolie. Het vet vult de kras op en daardoor is de kras korte tijd minder zichtbaar.

De color magic range van Turtle Wax is specifiek om krasjes te maskeren en op te vullen. Poetst krasjes en onzuiverheden weg of maakt ze minder zichtbaar. Geschikt voor oude auto’s zonder blanke lak en nieuwe auto’s met blanke laklaag.

Machinaal of Handmatig poetsen en/of krassen verwijderen uit je lakwerk?
Alle producten uit de Turtle Wax consumenten lijn zijn handmatig aan te brengen op en in de auto. De Turtle Wax Pro producten zijn veelal voor machinaal gebruik. Alle polijstmiddelen die vloeibaar zijn zowel met de hand als machinaal te gebruiken.
Handmatig Poeten, polijsten en krassen verwijderen gaat het best met een Microvezel poetsdoek en/of met een pad van Turtle Wax.

Met de Turtle Wax Pro producten kan (machinaal) sneller en dieper in de lak ge poetst en polijst worden, ookwel ‘dieper gaan’ (in het lakwerk) genoemd.

Hier vind je informatie over welke pads je met welk Turtle Wax Pro product het beste kunt gebruiken.

Dof Lakwerk zelf verwijderen en oppoetsen.
Je lakwerk is dof, wat nu? Turtle Wax heeft de oplossing. Gebruik renew polish of een kleur specifieke Color Magic product om je lakwerk weer zijn origineel kleur terug te geven. Je poetst eenvoudig met een applicatie pad je lak weer nieuw.