Toont alle 36 resultaten


Snel en eenvoudig je auto wassen doe je met Turtle Wax

Was je auto gemakkelijk zelf met de beste autowas producten van Turtle Wax. Een vieze auto is in no time schoon met onze handige washandschoenen,  sponsen en de beste autowas.  Wij hebben zelfs producten die je auto wassen en gelijk in de wax zetten. Producten om je auto te wassen zonder water hebben we ook. Je auto kun je het beste wassen met warm water en een speciaal daarvoor ontwikkelde autoshampoo. Afwasmiddelen drogen je autolak uit en daardoor glanst je auto minder.

Hoe was ik mijn auto zonder krassen?
Je zou denken dat je met een emmer, sop, spons en wat zeep aan de slag kunt. Maar er liggen wel heel wat gevaren op de loer. Er is een grote kans dat je heel veel krassen in je lakwerk maakt tijdens de handwas. Vaak vergeten mensen na het wassen de auto weer goed te beschermen en in de auto in de wax te zetten. Vergeet je vieze spons vanuit de keuken. Deze is geschikt voor in huis, maar niet om je auto te wassen!

Verder lezen

De Turtle Wax Gorilla Wash Glove is de beste optie om je auto krasvrij mee te wassen. De handschoen heeft een scrub en microvezel was kant. Thuis je auto wassen ging nog nooit zo gemakkelijk. Spoel de handschoen tijdens gebruik telkens goed af in een emmer met schoon water.

Turtle Wax Was Emmer

Je auto wassen gaat het beste met twee emmers. Een onmisbaar hulpmiddel is een zogeheten Grit Guard. Dit is een rooster dat onderin de emmer(s) gelegd wordt. Zand en vuil zakt door het rooster naar de bodem van de emmer en kan zo niet meer gauw opnieuw opgenomen worden door de wasschandschoen of spons. Zo voorkom je dus iedere mogelijkheid voor het opnieuw creëren van swirls!

Je auto drogen na het wassen