Toont alle 14 resultaten


Turtle Wax producten met korting

Je auto heeft af en toe wat liefde nodig in de vorm van turtle wax want dat is de beste auto was. Zelf je auto waxen of wax aanbrengen op je auto is belangrijk onderhouden voor je auto en lakwerk. Je auto in de was laten zetten kan ook bij het poetslab maar het zelf doen geeft veel voldoening. Turtle Wax heeft de beste auto waxen prijs in de markt en het laat je lakwerk weer glimmen en het beschermt tegen vuil en uv verkleuring. Turtle Wax heeft veel producten om je autolak in de wax te zetten. Alle wax producten zijn gemakkelijk in gebruik.

Verder lezen

Op deze pagina staan worden de volgende onderwerpen behandeld:

* Wat voor soorten Turtle Wax
* Welke wax moet ik kiezen?
* Eerst wassen dan waxen.
* Moet ik mijn auto eerst polijsten?
* De wax aanbrengen
* Wanneer kan ik mijn auto waxen?

Welke wax moet ik kiezen?
De originele Turtle wax, draait al decennia lang mee in de poets en polijst wereld. Als marktleider is het verstandig om je aanbod zodanig uit te breiden zodat je voor elke consument hét perfecte poetsmiddel beschikbaar hebt. Een auto met een metallic kleur kan met metallic car wax + pfte gemakkelijk worden gepolijst met goed resultaat. Met de carnauba car wax heeft Turtle Wax ook de meest geadvanceerde autowas op de markt gebracht. Om de lak van je auto in goede conditie te houden is er een speedwax genaamd de Turtle Wax Liquid Shine. De autowax zorgt er voor dat de auto binnen een handomdraai weer mooi glimt. De wax it wet van Turtle Wax maakt het mogelijk om het wassen en waxen te combineren. Je kunt veel tijd besparen doordat de auto al tijdens het wassen de wax laag verkrijgt.

Eerst wassen dan waxen
Het is belangrijk dat je auto en lakwerk goed, schoon, droog en vrij van zand en coatings is voordat je gaat waxen. Ga niet je auto waxen als er nog zand of vuil op je lakwerk zit. dit kan leiden tot ernstige krassen.
Je auto kun je het beste wassen met warm water en een speciaal daarvoor ontwikkelde autoshampoo.
Afwasmiddelen drogen je autolak uit en daardoor glanst je auto minder.
Hoe was ik mijn auto zonder krassen?
Turtle Wax raadt aan om je auto zorgvuldig zelf te wassen of bij een goede Turtle Wax Wasstraat of carwash.
Je zou denken dat je met een emmer, sop, spons en wat zeep aan de slag kunt. Maar er liggen wel heel wat gevaren op de loer. Er is een grote kans dat je heel veel krassen in je lakwerk maakt tijdens de handwas. Vaak vergeten mensen na het wassen de auto weer goed te beschermen en in de auto in de wax te zetten.
Op de beste wax website helpen we je om die fouten niet te maken en bieden we de je de beste auto producten aan met korting.
Vergeet je vieze spons vanuit de keuken. Deze is geschikt voor in huis, maar niet om je auto te wassen!

Moet ik mijn auto eerst polijsten
Als je auto goed schoon is kan je hem altijd in de was zetten. De auto gaat dan glimmen en het lakwerk is beschermd. Er word vaak een mooier resultaat behaald als het lakwerk eerst door het poetsen en polijsten van kleine krasjes en vervuiling ontdaan word.

De wax aanbrengen, Wax in.
Zorg er voor dat je auto schoon is droog staat en niet in de volle zon. Het lakwerk mag niet warmer zijn dan 24 graden celcius.

– Als je snel je auto wilt waxen kies dan voor een speed wax las liquid shine. dat kost maar 15 minuten.
– Als je langer de tijd hebt kan kun je met Turtle Wax origional of Carauba wax aan de gang.

Breng de wax aan op een applicatie pad en breng dit aan met een ronddraaiende beweging op het lakwerk. Behandel telkens 1 panel van de auto per keer. Dus een spatscherm in de wax zetten en daarna pas de deur in de wax zetten.

Breng niet teveel wax aan. Als je teveel wax gebruikt dan duur het veel lang om op te drogen en het word rommelig met uitpoetsen. Minder is met wax dus meer. Breng de wax zo dun mogelijk aan.

Let op bij het aanbrengen dat je zwart plastic en raam rubbers vermijdt. hierop komen witte vlekken als het met wax in aanraking komt.

Laten drogen
Laat de wax nadat je de auto volledig hebt behandeld minimaal 15 tot 30 minuten drogen opdrogen. Als je gaat uitpoetsen moet er een doffe witte waas zijn ontstaan.
Je kan zelf checken of de wax is uitgehard of ‘gecured’ is door een swipe test te doen met je vinger. Als je met je vinder in 1 vloeiende beweging de wax van je auto afveegt na 30 min dan kun je gaan uitpoetsen

Wax out
Verwijder nu in een roterende beweging de overtollige wax met een microvezeldoek
Wax in, wax out! ?
Zorg dat je telkens een schon kant van de microvezeldoek gebruikt.